Mustikkavadelmapiirakka

Vadelmainen mustikkapiirakka raikas ja herkullinen marjapiirakka

Mustikkavadelmapiirakka yhdistää mustikoiden ja vadelmien makeuden herkulliseksi leivonnaiseksi, joka sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaankin. Pehmeä piirakkataikina ja raikas marjatäyte tekevät tästä piirakasta aivan erityisen.

Reseptin ainekset 6-8 annosta

Raaka-aineet
350-400 gpiirakkataikinaa
3 dlmustikoita
2 dlvadelmia
2 dlsmetanaa
1 kplmuna
1 dlsokeria
1 tlvaniljasokeria

Valmistusohjeet:

1. Levitä sulanut piirakkataikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti. Levitä päälle mustikat, vadelmat ja smetana, johon on sekoitettu muna ja sokeri.

2. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 30 minuutin ajan, kunnes piirakan pinta on kauniin värinen. Vuokaa kannattaa vaihdella uunin koon mukaan – mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.

Tämä mustikkavadelmapiirakka on täydellinen valinta, kun haluat tarjota herkullisen ja raikkaan jälkiruoan!