Puolukka-punasipulihillo

Puolukka-punasipulihillo täydellinen makuelämys lammas- ja riistaruokiin

Tämä puolukka-punasipulihillo on hienostunut yhdistelmä puolukan kirpeyttä ja punasipulien hienovaraista makeutta. Reseptissä maut on optimoitu tuomaan esiin täydellisen tasapainon, ja hillo sopii erinomaisesti lammas- ja riistaruokiin.

Reseptin ainekset 8-10 annosta

Ainekset
200 gpuolukka
2-3 kplpunasipulia (silputtuna)
1muna
1 dlvettä
1,5-2 dlhillosokeria
1 tlbalsamiviinietikkaa
1/2 tlsuolaa

Valmistusohjeet:

1. Laita kattilaan 200 g puolukkaa ja silputtu punasipuli. Lisää vesi ja kuumenna seos kiehuvaksi. Keitä noin 5 minuuttia.

2. Lisää joukkoon hillosokeri, balsamiviinietikka ja suola. Sekoita hyvin ja keitä vielä 10 minuuttia, jotta maut ehtivät sulautua.

3. Anna hillon jäähtyä; jäähtyessään se jähmettyy juuri sopivan sakeaksi.

4. Tarjoile puolukka-punasipulihilloa lämpimänä lammas- ja riistaruokien kera.

Anna tämän ainutlaatuisen puolukka-punasipulihillon tuoda ruokapöytääsi makujen harmoniaa ja syksyistä vivahdetta – täydellinen lisä perinteisiin riista- ja lammaskulhoihin!